Як повторити наймоднішу зачіску 2022 року: тренди з New York Fashion Week

Як повторити укладку з модних показів New York Fashion Week
Красива та вишукана зачіска з показу дизайнера Alice + Olivia, яку варто відтворити. Для цього потрібно зробити всього 5 кроків.

810

810

Розкрийте свій стиль! Як відтворити б'юті-образ із показу Alice + Olivia на Нью-Йоркському Тижні моди

Одна з найбажаніших перукарів світу Жюстін Марджан щороку очолює команду стилістів, які створюють трендові подіумні образи на Тижні моди в Нью-Йорку. Цього разу вона допомагала дизайнерці Стейсі Бендет — засновниці американського фешн-бренду Alice + Olivia.

«Ми хотіли зробити щось дійсно веселе та привабливе, — розповідає Жюстін Марджан, стилістка та партнерка бренду TRESemmé на New York Fashion Week. — Колекція яскрава і смілива, тому ми використовули монохромні аксесуари, грайливі стрічки та безліч декоративних елементів, прикрашали волосся біжутерією. Деякі моделі були вдягнені у чорно-білі кольори, тому ми доповнили ці образи монохромними шпильками. Для дівчат у кольоровому вбранні ми зробили косички в стилі бохо з великою кількістю прикрас і стрічок».

У цьому сезоні бренд TRESemmé, що вже не перший рік є партнером New York Fashion Week, акцентує на головному б'юті-тренді — індивідуальності. В епоху пандемії жінки повернулися до витоків свого особистого стилю, вони прагнуть бути собою — справжніми, природніми, автентичними, яскравими. Кожна з нас може відкрити в собі власну унікальність як зсередини, так і ззовні.

Консервативні, залаковані зачіски, немов з каталогу, залишилися в минулому. На останньому Тижні моди в Нью-Йорку однією з найпопулярніших укладок став грайливий пучок, фантазійно прикрашений перлинами та стрічками. Такий варіант стилю ідеально підійде творчим особистостям — дівчатам, які грають за власними правилами, впевненим у собі і вільним у самовираженні.

810

810

Відтворити образ з модного показу вдома дуже просто. Зачіску настільки легко повторити, що ви впораєтеся за 5-10 хвилин. Для цього вам знадобляться два засоби: спрей TRESemmé Keratin Smooth Heat Protection Shine Spray, що захищає та розгладжує; лак для укладки волосся TRESemmé Max the Hold «Екстрасильна фіксація».

Щоб отримати бажаний ефект, дотримуйтесь покрокової інструкції від стилістки Жюстін Марджан.

5 кроків, щоб повторити наймоднішу укладку сезону: пучок, прикрашений аксесуарами і перлинами

  • Крок 1. Розділіть волосся по центру голови і донизу та розпиліть спрей TRESemmé Keratin Smooth Heat Protection Shine Spray, що захищає та розгладжує, від коренів до самісіньких кінчиків.

  • Крок 2. Для створення м’яких, невимушених хвиль використовуйте пласкі щипці середнього розміру. Для цього достатньо тримати пасма волосся навкруги щипців всього 1-2 секунди.

  • Крок 3. Далі розділіть все волосся на дві рівні половини від центру донизу і витягніть назад, формуючи вільний пучок. Також закріпіть короткі пасма та пушкове волосся на лобі — так зване baby hair.

  • Крок 4. Коли пучок готовий, його слід прикрасити аксесуарами, розставляючи акценти за допомогою біжутерії і бантиків, а також вплести навколо гульки стрічку й додати перлини. Крім того, ви можете використувувати будь-які елементи декору, які вам до смаку. Фантазуйте!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

Публикация от justine marjan (@justinemarjan)

Фотографії та відео надані правовласником TRESemmé

На правах реклами

Кьяра Ферраньи
Предыдущий материал

Красиво до неприличия: Кьяра Ферраньи засветила грудь в провокационном наряде

Mary Kay
Следующий материал

Чи можна відновити красу шкіри за 8 тижнів? Допоможе ретинізація від Mary Kay

Новости партнеров